image

Gouden Ring Show 2022

 
Datum verslag: 07/12/2022

Na 2 jaar “Corona-boycot”, kon dit jaar de Gouden Ring show doorgaan in Roeselare. De tentoonstelling telde ca 6.800 vogels, een vogelbeurs en heel wat standen. Het was duidelijk dat menig liefhebber op dit moment had gewacht. Er was best veel interesse voor onze producten, de aangeboden kweekschema’s en informatieve flyers.

Onze stand bemanning werd versterkt met de aanwezigheid van John Rossou, die de kwekers graag te woord stond met zijn raad en ervaring. John heeft op deze show de titel van Europees Kampioen Agi behaald op basis van 5 vogels. Deze titel heeft John bereikt door de gedisciplineerde zorg voor zijn vogels en het jarenlang gebruik van de Dr. Coutteel en Pantex/Coutteel producten. Een dikke proficiat John!

Wij danken het bestuur en de medewerkers van de Gouden Ring voor de goede organisatie en gaan ons alvast voorbereiden voor onze laatste Belgische show van dit seizoen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand op NOFON 2022 te Putte op 16-17-18 december 2022 waar Dr Coutteel de verantwoordelijke dierenarts is.